Peachy Oolong Pop

Peachy Oolong Pop

Heerlijk waterijsje op basis van de Monkey Pinch.

Wat heb je nodig?

Recept voor 8 ijsjes

  • 750 ml warm water
  • 3 zakjes Monkey Pinch
  • 3 perziken
  • 200g suiker 

 

De bereiding

Perziksiroop

Snij twee perziken in fijne stukjes en kook deze met 250ml water en 200g suiker. Vervolgens verwijder je de perzikschillen uit de siroop.

 

Ijsjes

Laat de Monkey Pinch gedurende 10 minuten trekken in 500 ml heet water. Voeg de perziksiroop toe aan de thee en meng het goed. Snij een perzik in stukjes en plaats deze in de ijsvorm, giet vervolgens de ijsvorm vol met het thee-mengsel en zet het 4 uur in de vriezer.

 

Genieten maar!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.