- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
7,90
Een schat uit de Indiase en Midden-Oosterse keuken, nigella zaad wordt overal in en op gebruikt. Ideaal voor naan brood, vis en groenten.
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Nigella zaad / zwarte komijn (50g) - BIO
Smaakprofiel
Zwarte komijn kan je zowel als specerij en garnering gebruiken. Het kruid is vooral terug te vinden in de Indiase en Midden-Oosterse keuken. Zwarte komijn komt oorspronkelijk uit India. Daar gebruiken ze het specerij als hagelslag op brood maar ook bij groente- en vleescurry. Het meest bekende gebruik van Nigella is bovenop naanbrood.
Zwarte komijn heeft de smaak van zoute, milde paprika. Het kruid is geschikt als gezonde vervanger van zout in rauw voedsel en salades. Leuk om te weten is dat zwarte komijn maanzaad in brood kan vervangen. Dit door het deeg te bestrooien voor het te bakken.
Ingrediënten:
100% biologische nigella zaden
Meer inspiratie
Specificaties
Keuken:
Midden-Oosters, Indisch, Belgisch
Oorsprong ingrediënten:
Sri Lanka
Inhoud:
Blik (50g)
Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen