- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
8,20
Klassieke Indische kruidenblend, wordt als basis gebruikt bij veel vlees en groente gerechten in de indische keuken.
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Garam Masala - kruidenmix (50g) – BIO
Smaakprofiel
Garam Masala betekent letterlijk "hete kruidenmix" in het Hindi en vind je terug in bijna elke hartige bereiding van de Indiase keuken. Afhankelijk van de gebruikte ingrediënten kan deze mix worden gecombineerd met andere kruiden om gerechten diepgang te geven. Gebruik Garam Masala voor alle Indische gerechten op basis van vlees of groenten.
Garam masala wordt (meestal) gebruikt voor het op smaak brengen van gerechten op het einde van het kookproces. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld curry, die in het begin meestal in olie wordt gesauteerd.
Ingrediënten:
kardemom*, koriander*, komijn*, zwarte peper*, kaneel*, kruidnagel*, nootmuskaat*
* = biologisch
Meer inspiratie
Specificaties
Keuken:
Indisch
Oorsprong ingrediënten:
Sri lanka
Inhoud:
Blik (50g)
Reviews

Kristiaan Gekiere 16-06-2022

top product
5 sterren op basis van 1 beoordelingen