- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
8,10
Met de warme smaak en een lichte bittere toets is komijn super populair in Aziatische, Mexicaanse en Midden-Oosterse gerechten
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Komijn (50g) - BIO
Smaakprofiel
Komijn heeft een intense, hete smaak met een lichte bittere toets en is om deze reden onmisbaar in elke curry mix.
Komijn wordt gebruikt in een groot aantal Aziatische, Mexicaanse en Midden-Oosterse gerechten, maar vond in de middeleeuwen ook de weg naar de Europese keuken.
Onze komijn wordt geoogst in de bossen van Sri Lanka. Gebruik de kleine korrels in hun geheel of plet, indien gewenst, kort in een vijzel of koffiemolen.
Ingrediënten:
100% biologische komijn
Meer inspiratie
- Noord-Afrikaanse worteltjes met feta
- Marokkaanse harira
- Aubergine salade met sumac
- Geroosterde Butternut en Pompoen met feta en granaatappel
- Groente fajitas
- Mexican roasted sweet potato
- Hummus met rode biet
- Chili sin carne met nachos & avocado
- Chicken tikka masala
- Aubergine Dip
- Bloemkoolbeignets met Colombo Curry
Specificaties
Keuken:
Indisch, Thais, Chinees
Oorsprong ingrediënten:
Sri Lanka
Inhoud:
Blik (50g)
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen