- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Smaakprofiel
Asani Bahrat is een exotische blend van warme specerijen en kruiden geïnspireerd op de Noord-Afrikaanse keuken.
Maak een vlees- of groenten rub van Asani Bahrat met wat zout en olie. Of breng vers geperst sinaasappelsap samen met een lepel Asani Bahrat voor een heerlijke lams- en gevogeltemarinade.
Deze kruidenmix geeft diepgang aan stoofschotels, soepen, sauzen en zelfs in de oven gebakken groenten. Je kunt Asani Bahrat ook gebruiken in combinatie met raapzaad, mosterd en boter voor een knapperige korst op lamsvlees. Werk af met een glazuur van honing of bruine suiker.
Ingrediënten:
koriander*, kaneel*, komijn*, gember*, kardemom*, chili*, rozemarijn*, oregano*.
* = biologisch
Meer inspiratie:


Ik heb dit kennelijk verward met baharat kruiden die Sandra Bekkari gebruikt in haar boek Fast Food 2. Hier zit geen paprikapoeder in. Niettemin gebruik ik het wel in die gerechten en voeg ik zelf wat paprikapoeder toe. Lekker!