• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gemberpoeder (50g) - BIO

1 / 2
7,20
Voor de Aziatische keuken, nagerechten, brood en koekjes, cake en peperkoek
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Gemberpoeder (50g) - BIO

Smaakprofiel

Gember heeft een warm, kruidig ​​en zoet aroma dat, zowel vers als gedroogd, een cruciale rol speelt in de Aziatische keuken. Gember is in de Vlaamse keuken populair in nagerechten, brood en koekjes, cake en peperkoek. Gebruik gember als basis om andere specerijen te mengen of gebruik als alternatief voor verse gember. Als in een recept staat dat je 1 eetlepel verse gember nodig hebt, kan je dit vervangen door 1/4e eetlepel gemberpoeder.

Gember is, samen met chili en knoflook, de belangrijkste specerij voor het bereiden van Zuid-Aziatische stoof- en wokgerechten.

 

Ingrediënten:

100% biologische gemalen gember

 

Meer inspiratie

Specificaties
Keuken: Indisch, Belgisch
Oorsprong ingrediënten: Sri Lanka
Inhoud: Blik (50g)
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen