• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Garam Masala - kruidenmix (50g) – BIO

1 / 2
8,40
Klassieke Indische kruidenblend, wordt als basis gebruikt bij veel vlees en groente gerechten in de indische keuken.
Op voorraad
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
Besteld voor 12:00, morgen in huis!! Je hebt nog: 03:39 uur
Garam Masala - kruidenmix (50g) – BIO

Smaakprofiel

Garam Masala betekent letterlijk "hete kruidenmix" in het Hindi en vind je terug in bijna elke hartige bereiding van de Indiase keuken. Afhankelijk van de gebruikte ingrediënten kan deze mix worden gecombineerd met andere kruiden om gerechten diepgang te geven. Gebruik Garam Masala voor alle Indische gerechten op basis van vlees of groenten.

Garam masala wordt (meestal) gebruikt voor het op smaak brengen van gerechten op het einde van het kookproces. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld curry, die in het begin meestal in olie wordt gesauteerd.

 

Ingrediënten:

kardemom*, koriander*, komijn*, zwarte peper*, kaneel*, kruidnagel*, nootmuskaat*
* = biologisch

 

Meer inspiratie

Specificaties
Keuken: Indisch
Oorsprong ingrediënten: Sri lanka
Inhoud: Blik (50g)
Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Lidy Verheyen 07-12-2023
Reviews

ruikt lekker

Kristiaan Gekiere 16-06-2022
Reviews

top product

5 sterren op basis van 2 beoordelingen